Du er landet på Sovestol.dk, det helt rigtige sted at finde Intex sovesofa. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Intex sovesofa tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Intex Oppustelig Sovesofa

Sidste produkt på vores liste er Intex Oppustelig Sovesofa som vi har fundet til 739,- hos CoolStuff.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sofa og ekstraseng i ét! Den oppustelige topersonerssofa fra Intex forvandles på ingen tid til en sovesofa for to.
Perfekt som behagelig siddeplads i for eksempel sommerhuset eller gæsteværelset, og som ekstramadras, når nogen skal overnatte….

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Intex sovesofa i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Intex sovesofa:

Dyreste Intex Sovesofa på listen er Intex Oppustelig Sovesofa fra CoolStuff.dk med en pris på 739.00. Billigste udvalgte Sovesofa er Intex Oppustelig Sovesofa som du kan købe for 739.00 hos CoolStuff.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Intex Sovesofa vi har fundet koster i gennemsnit 739 kr.
Ovenstående Intex Sovesofa data og priser er hentet fra 1 butikker (CoolStuff.dk). Alle Intex Sovesofa tilbud er opdateret i dag 28-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sovesofa guides:

Fandt du ikke det rigtige Sovesofa blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sovesofa: